Rådgivning

Funderar Ni på att byta taket eller göra en ommålning? Innan Ni bestämmer Er kan det löna sig att fråga oss först. Vi har varit verksamma sedan 1994 och med 20 års erfarenhet av branschen vet vi vilken lösning som passar bäst.
LÄS MER -

Målning av tak

Fel utrustning, tajming och väderförhållande kan lätt förhindra ett gott slutresultat. När man målar ett plåttak är det viktigaste att underarbetet gjorts med omsorg.
LÄS MER -

Taktvätt

Vi utför även endast tvättning av tak. Efter tvättning kan taket behandlas med påväxtskyddsmedel, som förhindrar taket att angripas av mossa och annan växtlighet.
LÄS MER -

Fasadmålning

Vi har stor erfarenhet av att måla både större och mindre husfasader. Vi har egna ställningar och annan utrustning som krävs. Vi lyssnar på Era önskemål för att vi ska kunna uppnå bästa möjliga resultat.
LÄS MER -

Galleri

Ett urval av bilder. Hela bildgalleriet hittar du här.

Rekommendationer

Vad andra säger om oss

Cerex Måleri

Om företaget

Företaget Cerex har varit verksamma sedan 1994 och är en bifirma till Christabella Ab. Vi har 20 års erfarenhet av branschen.

Tveka inte att kontakta oss om Ni vill ha hjälp med rådgivning, färgsättning, hushållsavdrag, behandlingsmetoder, materialval, priser/offerter eller något annat som ni funderar över.
LÄS MER -

Senaste nytt

Kom ihåg hushållsavdraget!

Läs mer om hushållsavdraget här.