Fasadmålning

Enligt kundens önskemål

Vi har stor erfarenhet av att måla både större och mindre husfasader. Vi har egna ställningar och annan utrustning som krävs. Vi lyssnar på Era önskemål för att vi ska kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Mer än bara färg

När man ska måla om fasaden på ett hus så är det mer än bara några färgburkar för fasadens yta man behöver. Ofta behöver fasaden tvättas och/eller behandlas innan det är dags för målaren att måla. Olika fasader behöver olika behandling, man använder inte samma metoder och produkter till trä som till sten eller betong, som erfaren målare har vi givetvis koll på de olika grundmaterialens olika behov.
Det är också viktigt att man tar sig tid och råd att fixa alla delar av fasaden, även grunden. Det gör otroligt mycket för det slutliga helhetsintrycket.

Förutom att måla betong, trä och metallytor får vi ofta förfrågningar om att även byta brädslåning på vissa ställen eller rappa om delar av fasaden. Detta gör vi givetvis och kunden kan få en helhetslösning av oss utan att behöva blanda in olika byggföretag. På detta vis behöver man inte vara beroende av flera entreprenörers tidsschema utan får allting gjort på en gång. Fråga gärna oss om ni funderar på att byta dörrar, fönster, mura om skorsten osv så funderar vi ut en lösning som passar Er.


Bildgalleri


Se fler exempel här!