Cerex Måleri

Företaget Cerex har varit verksamt sedan 1994 och är en bifirma till Christabella Ab. Vår fasta punkt finns i trähusstaden Kristinestad i Österbotten, men vi är verksamma över hela Finland. Vi är ett stabilt familjeföretag med AAA kreditklassificering.

Vi har 20 års erfarenhet av måleribranschen och särskild specialkompetens och utrustning för takmåleri. Ett halvdant utfört jobb är inte vår grej, vi vill vara stolta över det vi gjort. Vi ger garanti på våra jobb och vill verkligen att våra kunder ska känna sig helt nöjda med jobbet. Det vi gör höjer fastighetens värde genom att vi alltid använder kvalitetsprodukter och specialutrustning. Vi har dessutom mycket konkurrenskraftiga priser.
Ta en titt i galleriet för att jämföra resultatet mellan före och efter-bilderna.

Tveka inte att kontakta oss om Ni vill ha hjälp med rådgivning, färgsättning, hushållsavdrag, behandlingsmetoder, materialval, priser/offerter eller något annat som ni funderar över.

Vi kan också utföra entreprenader på villor och fritidsbostäder som saknar elektricitet och rinnande vatten. Vi kan också jobba ute i skärgården och på öar.


Suomen Vahvimmat

Luotettava Kumppani